Aad Schot heeft afscheid genomen als bestuurslid

AadSchotOp de Algemene Ledenvergadering van 15 februari jl. nam Aad Schot afscheid als bestuurslid. Aad Schot heeft 15 jaar een bestuursfunctie gehad. Van 2003-2014 was hij voorzitter, in 2014 droeg hij de voorzittershamer over aan Hil Bakker (links op de foto).
De laatste jaren was Aad inkoper/bestuurslid. Het bestuur gaat Aad en zijn enorme talent voor ondernemerschap – dat heel erg van pas kwam – heel erg missen. Gelukkig blijft hij op de tuin en zal hij zich natuurlijk zeer regelmatig melden op de dinsdagochtend.

Dag Aad, hartelijk dank voor de enorme bijdrage aan het bestuur van ATV de Zeswielen.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *