Paddenpoel en koffieochtenden

paddenpoelZoals afgesproken tijdens de laatste ledenvergadering wordt er (tijdelijk) gestopt met het schema van de verplichte werkochtenden. Dit omdat de grootste klussen geklaard zijn en we voor het onderhoud en bijhouden van het complex gelukkig kunnen steunen op de dinsdagochtendgroep.
Het onderhoud van de Paddenpoel valt buiten deze afspraak !

VOORSTEL/ WERKWIJZE

Voortbordurend op wat goed ging met het werkschema is het voorstel om 1x per maand – de eerste zaterdagochtend- met een aantal vrijwilligers het noodzakelijke onderhoud aan dit bijzondere stukje natuur op ons complex te verrichten.

De data worden
7 april
12 mei ( ivm vakantie en bevrijdingsdag)
2 juni
7 juli
4 augustus
8 september

Het werk begint om 09.30 uur !

In de kantine hangt het gebruikelijke schema waar je je kunt inschrijven

Onder het mom van VELE HANDEN MAKEN LICHT WERK hopen we op veel enthousiasme en deelnemers Ook al omdat – naast het werk op deze ochtend – deze ook gebruikt zullen worden voor de GEZELLIGHEID KENT GEEN TIJD koffieochtenden.

Om 10.45 uur luidden we de bel / blazen we de toeter en is er voor een ieder die op het complex aanwezig is koffie /thee en het bestuur zorgt natuurlijk voor iets lekkers. We hopen daarbij op veel gezelligheid en natuurlijk op het uitwisselen van tuintips, geklaag over het weer en trotse mededelingen over de enorme courgettes in de tuin

Tot ziens op 1 van de genoemde data

Namens het bestuur,
Miriam van Loenhout

EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA EXTRA :

Op de eerste koffie ochtend ( 7 april as.) zal er – door onze penningmeester Joanne – iets bijzonders gebakken worden voor bij de koffie : MIS DAT NIET !

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *