Een blik in de keuken

Tuinwinkel

De meeste tuinders maken al jaren gebruik van de groente plantjes die vlak bij de ingang in de stelllingen te koop zijn. Een breed assortiment van diverse sla tot allerlei koolsoorten, van voorjaar tot hoogzomer. Veel mensen hebben echter nog nooit een blik geworpen in de keuken van de Craamkamer, op de hoek van de tuin. Jan en Colin bestieren daar een geoliede kweek machine waar planken vol staan met zaaigoed en kratjes net verspeende iele kwekelingen. Zelfs water geven gebeurt met een, uniek, apparaat waarbij de manden met potjes en al in de sloot kunnen worden gedompeld.
Een leuke trend is dat leden steeds vaker hun teveel aan zelfgekweekte plantjes via Jan en Colin beschikbaar stellen aan de overige leden. Dat toont aan dat dat de saamhorigheid groot is.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *