Terugblik op de geslaagde jubileum open dag

Zaterdag 21 mei was een zeer geslaagde open dag ter gelegenheid van het 50 jarig bestaan van ATV De Zes Wielen. De hele dag kwamen veel belangstellenden langs om het mooie tuincomplex te bekijken. Er werden veel praatjes gemaakt met de aanwezige tuinders. Er was onder andere een groot aanbod van plantjes, een kraam met sojakaarsen, een andere kraam met heerlijke zeep en ook prachtig keramiek was te koop. Ook heel informatief was de uitleg van waterdieren bij de paddenpoel. De vrijwilligers in de tot koffiekraam omgetoverde voormalige bijenstal hadden het druk met koffiezetten en het verkopen van de zelfgemaakte baksels.

In de middag werd er gezongen met Leo die zelfs een speciaal lied had geschreven voor ATV De Zes Wielen.

Met dank aan de foto’s van Rozanne.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *