Jaarvergadering 2019

BestuursvergaderingBloemenHet was een goede en plezierige vergadering met een hoge opkomst van 42 leden! Tijdens de vergadering is Miriam als aftredend bestuurslid in het zonnetje gezet en kreeg ze een prachtig boeket. Na dit intermezzo stelde haar opvolger Leo zich voor en nam plaats aan de bestuurstafel. Rond 21.00 uur was het einde vergadering. Daarna bleven velen nog in een prettige sfeer wat met elkaar kletsen onder het genot van een drankje en heerlijke (vegetarische) versnaperingen. Er werd getoost op een mooi en vruchtbaar seizoen!
Kortom: deze bijeenkomst was heel geslaagd, niet in het minst dankzij de inspanningen van ons bestuur.

Hieronder enkele foto’s van de jaarvergadering op 28 februari 2019.

Foto’s van Josee Visser.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *